SENIOR KOMMUNIKATIONS- OG PR-RÅDGIVER MED PARTNER-POTENTIALE (Danish job-posting)

By

Vi søger en senior kommunikationskonsulent til at skabe og gennemføre projekter som udvikler virksomheders autentiske identitet og markedsposition. Konsulenten får til opgave at rådgive om identitet, PR, pressehåndtering, opbygning af image og omdømme og gennemføre projekter med udgangspunkt i sin kommunikationsfaglighed. Jobbet stiller både krav til, at konsulenten kan levere et solidt praktisk kommunikationshåndværk og har gode relationelle evner og projektleder-kundskaber, da vi arbejder tværfagligt med organisationskultur, corporate design og kommunikation.

Jobbet som senior konsulent
Vi forventer at du tager aktivt ansvar for virksomhedens udvikling og vækst. Du får ansvar for både at drive og udføre projekter for eksisterende klienter og proaktivt skabe ny forretning med udgangspunkt i dit faglige område. Du får ansvar for en andel af vores salgsarbejde. Det bliver også dit ansvar løbende at håndtere den eksterne kommunikation om Stagis, om vores projekter og om de begivenheder vi laver. Projekterne gennemføres i samarbejde med både interne og eksterne kolleger og samarbejdspartnere. Vi arbejder primært med danske kunder, men forventer at skulle arbejde mere internationalt fra 2012.

Kender du nogen der kunne være interesseret? Så del det med dem. Læs mere om jobbet på www.stagis.dk eller send en email til nikolaj@stagis.dk.

(Danish job-post, we are searching for a senior communications consultant who could potentially become a partner in the firm. Must write and speak fluent Danish)