Kashmir og kreativiteten

By

Kasper Eistrup & Mads Tunebjerg bedre kendt som Kashmir deltager aktivt i debatten omkring fremtiden for efterskoler. De mener begge at deres egen tid på Kastanievej Efterskole, hvor de startede deres band, har været en betydelig faktor i forhold til deres succes. På Kastanievej Efterskole lægger de ifølge forstander Dorthe Frimann stor vægt på at fremme de unges kreative talenter. Vi lægger stor vægt på den kreative udfoldelse, fordi det er igennem den, eleverne lærer sig selv at kende og får øjnene op for menneskets forskelligheder. Vores mål er at give eleverne de bedst mulige forudsætninger for at træffe de valg, som skal til for at skabe en selvstændig og meningsfuld tilværelse.

Her på Stagis har flere af os gennem vores samarbejde med Kastanievej (Stagis har designet www.kastanie.dk) besøgt skolen og når man træder ind i den gamle historiske villa på Frederiksberg fornemmer man hurtigt at det er et sted hvor de unge tager del i mange kreative fag. Der er ofte gang i maling af kunst, skuespil etc.

Kashmir fortæller i øjeblikket om deres erfaringer og oplevelser med efterskolen i bogen På vej på efterskole. Kashmir

Tags