Intern kampagne i busbranchen skaber stolthed

By

A4_Opslag_Uge26_frame

I næste uge lancerer vi en stor intern kampagne rettet mod 3.500 buschauffører i Storkøbenhavn. Projektet handler om at øge stoltheden og skabe flere synlige chauffører med karaktér, som dækker over professionalisme og personlighed. Over de næste tre måneder kan chaufførerne deltage i konkurrencer om gode 'øjeblikke' på jobbet. Projektet skal henover sommeren synliggøre de gode sider ved jobbet, som af mange fejlagtigt bliver opfattet som et dårligt job. 

Vi har arbejdet med projektet i halvandet år og er rigtigt stolte af, at det nu er nået til et stadie, hvor det bliver synligt for chaufførerne og omverdenen. På længere sigt skal projektet skabe bedre oplevelser i busserne og dermed en bedre kollektiv trafik.

Se også case-videoen på www.stagis.dk eller filmene med tre chauffører med karaktér på www.buschauffor.dk