Chauffører med karaktér lancerer Movia Akademi

By
Undervisning_72dpi

De sidste par uger har vi lanceret to nye faser af det ambitiøse projekt "Chauffører med Karaktér". Onsdag og torsdag var 12 direktører fra syv busselskaber og Movia på det første Movia Akademi for direktører, hvor de blandt andet udviklede en 3-årig vision om at øge antallet af passagereri Storkøbenhavn med 30 millioner. I sidste uge startede 20 ledere fra busbranchen på et udviklingsforløb for ledere i busbranchen – ligeledes på Movia Akademi, som Stagis har udviklet igennem det seneste år.

Projektet tager udgangspunkt i de styrker der allerede findes i busbranchen og vi har en ambitiøs målsætning om at ændre omverdenens opfattelse af buschauffører og dermed af busbranchen. Vi starter indefra og forsøger sammen med branchens parter at påvirke kulturen for at skabe større intern stolthed og derefter kommunikere om chauffører med karaktér for at skabe bedre oplevelser mellem buschauffører og kunder i buserne.

Læs nyheder om projektet i Berlingske Tidende eller se websitet om chauffører med karaktér på www.buschauffor.dk

På billedet er det deltagere på Movia Akademi for mellemledere der arbejder på at definere, hvordan de kan støtte udviklingen af chauffører med karaktér.