August Event on Authentic Identity with Noma Case Study

By
Peter Kreiner from Noma

On August 26 we are hosting an event for the members of Danish Design Association, primarily professional design agencies. I will give a talk on organizational authenticity and Peter Kreiner, CEO of Noma restaurant, will join us and give a brief talk on the success of Noma from a business perspective. Noma recently became the no. 1 restaurant in the World (see my blog-post) and the restaurant headed by chef René Redzepi is a case-study in my book “The Authentic Company” which I’ll be spending most of the summer finishing in order to get it to the publisher very soon. I am looking forward to seeing a lot of design-people, clients, friends and others who are interested in knowing a bit more about our work on organizational authenticity and what I am writing on the Noma case-study.

The two talks will be in Danish. The program follows in Danish along with details on signing up for the event:

DDA BAR 21

26. august kl. 16.30
Sted: Stagis A/S, Kompagnistræde 14, 1. sal, 1208 København K.

Autentisk identitet er vejen til succes
Stagis har udviklet en metode til at undersøge en virksomheds autentiske identitet. Processen involverer antropologiske metoder og kortlægger autenticiteten på tre dimensioner. Nu bruger Stagis sine værktøjer til at udvikle strategi og identitet for kunderne. Nikolaj Stagis er ved at færdiggøre en ledelsesbog med titlen “Den autentiske virksomhed”, som bruger LEGO, Noma, Absolut, Alessi og Ducati som eksempler. Nikolaj fortæller om arbejdet med autentisk identitet og hvilken effekt det har på de organisationer, der bruger metoden.

Noma er brudt igennem som verdens restaurant nr. 1. Med dybe rødder i det nordiske køkken og en kreativ ildsjæl i spidsen, har restauranten skabt en autentisk identitet, som er blevet en verdenskendt succes. Direktør Peter Kreiner er gæst og fortæller om strategien og giver sit bud på, hvordan det kunne lykkes for en dansk kreativ restaurant at bryde igennem.

Program:
16.30: Drinks og besøg i Stagis Museum
17.00: Den autentiske virksomhed, Adm. direktør Nikolaj Stagis
17.45: Nomas gennembrud, Adm. direktør Peter Kreiner, Noma
18.15: Drinks, nordiske snacks og netværk

If you want to join the event, please write an email containing your name and company to event@stagis.dk.

Members of Danish Design Association are invited to sign up for the event through the DDA website. Our customers, partners and freelancers are invited to join on a first-come, first-serve basis. The members of DDA will have priority access.