Berlingske Fri: Kend dig selv og bliv mere autentisk

By
Berlingske article

“Know yourself and become authentic,” writes Danish daily Berlingske in an article regarding the search for authenticity which has become more apparent over the past year or two. I will be giving a talk at ‘Vanebryderdagen‘ (‘Habit Breaker Day’) in Copenhagen on May 3rd at the Bremen theater. The theme of this years Vanebryderdag is authenticity.

“Autenticitet af en af tidens store trends. Vi skal være autentiske og ikke give os ud for at være andet eller mere end det, vi er, men have modet til at være os selv.

Ifølge adm. direktør Nikolaj Stagis, der om kort tid udkommer med en bog om autenticitet på Gyldendal og også står bag en masterafhandling om samme tema på CBS, skriger tiden på ægthed, autenticitet og en tro på, at »what you see, is what you get.«,” writes journalist Anne Funch.

Danish readers can enjoy the article on the Berlingske website.