Vi søger en designchef som brænder for visuel identitet (Danish job post)

By

Vi søger en erfaren designer/AD’er, som vil være med til at sætte kursen for det kreative arbejde i Stagis de kommende år. Jobbet er slået op på markedsforing.dk, danishdesignassociation.com, danishdesigners.com og bureaubiz.dk. Her er et udsnit af jobopslaget, som du også kan se på vores job-side:

Designchef
Art director som brænder for design af visuel identitet og image-kampagner
Du brænder for at udforme identitet og skabe brands, og er både fagligt dygtig og ambitiøs nok til at hæve vores kreative niveau. Vi arbejder på tværs af medier og faggrænser, og fokuserer på at skabe den løsning, der bedst udtrykker kundens autentiske identitet. Ligesom os har du høje forventninger til konceptuelt stærke løsninger og kvalitet i eksekveringen.
Hvis du har en drøm om at være selvstændig, så læs videre. Stagis er en lille virksomhed, som kører på lige dele passion, talent og ambitioner – og vi er på jagt efter potentielle partnere.

Stagis udløser potentialer
Stagis lever af at få øje på virksomheders potentiale og folde det ud ved at udvikle brands og designe visuel identitet, image-kampagner, websites, tryksager – alt hvad der kommunikerer.
Du har lyst til at indgå i teamet og være ansvarlig for udviklingen af identitet og visuel kommunikation, som er baseret på indsigt og afspejler virksomhedens sjæl. Vi står over for at vækste Stagis til det næste niveau og vil i løbet af det kommende år ansætte medarbejdere med potentiale til at gøre Stagis større og stærkere.

Dine kompetencer
Vores nye designchef har mere end fem års bureauerfaring, kommer fra én af de anerkendte design-uddannelser, kan vise en stærk portfolio, en imponerende kundeliste og trives godt med både at nørde med detaljerne alene og udvikle løsninger i samråd med et team af faste eller freelance kolleger. Du kan gøre rede for et koncept både på skrift og ved et præsentationsmøde, du trives med at tage føringen og du kan lide at have kundekontakt.

Du har udviklet logoer, navnetræk og brands, kan udtænke koncepter på brand-niveau og til image-kampagner og udvikle idéer til interaktive websites. Og så er du detaljeorienteret nok til at sikre, at projektet bliver fulgt til dørs og leveret i høj kvalitet. Du har erfaring med at planlægge og gennemføre større projekter i samarbejde med strategikonsulenter, tekstforfattere og webudviklere.