Job i Stagis: projektleder til identitets- og brandingprojekter

By

(Danish job post – we are searching for a native speaking/writing Danish project manager)

Vil du være med til at skabe nye corporate brands, udvikle byer og kommuner, definere autentiske identiteter og drive kampagner? Vi arbejder på tværs af indsatsområder som strategiudvikling, ledertræning, events, visuel identitet, film, kampagner, webudvikling og pressearbejde. Vi søger en erfaren projektleder til at gennemføre brandingprojekter, som
udvikler kundernes autentiske identitet og styrker deres markedsposition.

Projektansvar på tværs af teamet
I Stagis deltager du i udvikling og gennemførsel af store projekter, hvor du støtter senior konsulenter og resten af det tværfaglige team med at udvikle og gennemføre projekter.
Du overtager ansvaret for projekter allerede under rådgivningsfasen og har til opgave at drive projektet fra start til slut, dvs. holde løbende kontakt til kunden, rådgive, planlægge og håndtere samarbejdspartnere. Mindre projekter vil du selv skulle tage ansvar for, fra start til slut.

  • Rådgivning af kunder på daglig basis, eksekvering af projekter i samarbejde med tværfagligt team af interne og eksterne medarbejdere
  • Selvstændig gennemførsel af egne projekter baseret på din faglige erfaring
  • Planlægning, budgettering, booking af team, koordination og sikring af leverancer


Vi er på jagt efter dig

Du har allerede nogle års erfaring med rådgivning og projektledelse om branding og kommunikation fra et bureau og du har arbejdet med forskellige typer projekter og kunder.

  • Erfaring med projektledelse, gerne fra et design-, reklame- eller webbureau
  • Erfaring med forskellige kanaler/medier – fx annoncering, tryk, web/digital, film eller events
  • Erfaring med at planlægge produktion, booke/styre team og budgettere
  • God til at skabe relationer, skabe engagement i teamet og gøre kunder glade 🙂
  • Drive og ambitioner – du vil være med til at drive en lille ambitiøs vækstvirksomhed
  • Perfekt dansk tale og retskrivning og tale/skrive engelsk

Vi håber at finde den rette profil til stillingen i løbet af marts måned. Jobbet skal være besat senest 12. april. Læs mere om jobbet på opslaget eller del med dit netværk via LinkedIn.

We are searching for a Danish speaking and writing Project Manager with experience from the design-, branding- or ad agency world.