Ny projektkoordinator hos Stagis

By

Stagis er stolte over at kunne præsentere Mathias Veis. Han er Stagis’ nye projektkoordinator og skal assistere bureauets konsulenter. I tråd med vores plan om at vækste skal han også gennemføre PR- og kommunikationsopgaver for kunder, men også Stagis selv.

Mathias har arbejdet som retorisk rådgiver ved TEDx KEA, været ekstern konsulent hos bureauet toft kommunikation, presseansvarlig på online-avisen Afrika360 og været projektkoordinator for den internationale uddannelsesorganisation Humanity in Action. Desuden har han læst retorik på Aarhus Universitet og har spenderet en sommer på Harvard.

I’m pleased to introduce Mathias Veis as our new project coordinator. He will work with Stagis’ consultants. Mathias has an educational background in rhetorics from Aarhus University and has previously worked as a rhetorical adviser at TEDx KEA, external consultant with the bureau toft kommunikation and project coordinator at the educational organisation Humanity in Action.