Nyt gå-hjem møde hos Stagis – Re:garding

By

Re:garding er en ny serie af transformerende møder, hvor du får inspiration til din virksomhed, din organisation eller til livet i det hele taget. Hvert møde byder på et nyt emne som vedrører vores arbejde og vores kunders behov, men set fra vidt forskellige vinkler og synspunkter: Kulturelle, finansielle, æstetiske, humane – præsenteret af virksomhedsledere, tankeledere, kunstnere og eksperter fra vores faglige verden.

Re:connect
Du er inviteret til vores første Re:garding torsdag den 3. september kl. 16.00, hvor vi byder på flere meget forskellige faglige og kunstneriske indslag. Temaet for dette møde er den personlige forbindelse mellem brand og de interessenter organisationen gerne vil relatere til. Hvordan kan virksomheder og organisationer gøre deres brands og kommunikation mere menneskelige og tale med en personlig stemme, som vækker genklang hos brugere og kunder? Nogle brands, grupper og kunstnere lykkes med at udtrykke sig på en måde, der vækker identifikation og genklang på et indviduelt og personligt plan. Hvor der opnås en dybere og mere rig forbindelse mellem brandet og brugerne eller de potentielle medarbejdere. Men hvordan gør de? Og er det noget vi alle skal stræbe efter?

De første to talere angående temaet denne eftermiddag er:

Birgitte Henrichsen
Head of Group Communication and Branding, Mærsk

BirgitteH_Regarding-v3

Birgitte Henrichsen er Head of Group Communication and Branding i A.P. Møller – Mærsk og har ansvar for Mærsk gruppens positionering, brand og omdømme. Mærsk har i de senere år været igennem en transformation, hvor koncernen er blevet mere åben og har ændret sin tilgang til kommunikation, således at Mærsk i dag opleves mere moderne og imødekommende, end før. Birgitte vil fortælle om Mærsks transformationsproces og hvordan koncernens corporate brand har fået en mere personlig stemme over for kunderne og de potentielle medarbejdere.

Lars Damgaard Nielsen
Redaktør for sociale medier, DR
LarsDN_Regarding-v3
Lars Damgaard Nielsen er redaktør for sociale medier i DR og arbejder strategisk med at få integreret og udnyttet mulighederne i de sociale medier på tværs af tv, web, radio og markedsføring. Lars har været en drivende kraft i DRs arbejde med at bruge sociale medier til nyheder, opbygning af DRs brand og dialogen med brugerne. Han kender både styrkerne og udfordringerne ved at få flere hundrede programmer og værter til at fungere sammen på DRs mange platforme. På vores første Regarding fortæller han om, hvordan DR har arbejdet med balancen mellem den personlige stemme og koncernens fælles udtryk.

Gå-hjem mødet er for alle der er tilmeldt og vi holder fremover Re:garding fire gange om året – altså hver tredje måned. Det næste arrangement bliver i slutningen af november. Vi håber møderne vil hjælpe dig til at re:tænke, re:formulere, re:designe og i det hele taget åbne dit sind for nye ideer og inspiration.

Stagis fylder 18 år
Den 3. september er ikke alene vores første Re:garding arrangement, det er også en anledning til at fejre Stagis’ 18 års fødselsdag. Stagis blev grundlagt i 1997 og i år bliver virksomheden myndig. Derfor holder vi også fest i forlængelse af gå-hjem mødet. Vi håber derfor at se vores forretningsforbindelser, venner, partnere og alle der har en tilknytning til Stagis til både faglige input, underholdning og godt selskab.

Tilmelding til Re:connect arrangementet 3. september
Hvis du ønsker at deltage i Re:connect arrangementet torsdag den 3. september 2015 kl. 16.00, så send en email med navn og evt. den organisation du tilhører til event@stagis.dk. Vi registrerer dig og sender program og uddybende invitation i august.

Re:garding is a new series of transformational meetings where you will find inspiration for business for your organization and for life. Every meeting regards a new theme of our work and our clients’ needs but seen from different angles: cultural, financial, aesthetical, humanist – with contributions from business leaders, thought leaders, artists and experts from our field of work. The speakers and performers will be speaking Danish and English.
The first two speakers at Re:connect on September 4 are Birgitte Henrichsen, VP Group Communication and Branding at Mærsk and Lars Damgaard Nielsen, editor, social media at DR, The Danish Broadcasting Corporation.

Our meetings will be for everyone who has signed up, they will be held every three months (four per year) and we hope these events will help you re:innovate, re:consider, re:design, re:allocate (your time and budgets) and re:open your mind.