DSB Harry

By

DSB neddrosler Harry

Sommerens trafikproblemer får nu DSB til at skære ned for Harry i en periode. På den korte bane er der mere brug for information end reklame.

Copyright. Markedsføring Dato: 18/08/06

Problemerne på skinnerne har fået konsekvenser fortæller underdirektør i DSB Christian Bjerring, alias Harrys far, til Markedsføring. På tirsdagens ledelsesmøde i DSB blev det besluttet, at de kommende uger skal stå i informationens tegn. Selv om Harry indiskutabelt er god for DSB, analyser viser, at Harry skaber både salg og sympati, så bliver han neddroslet i de kommende uger. Svaret på sommerens problemer er ikke humor og reklame, men reel trafikinformation.

– Det er ikke et spørgsmål om Harry eller ikke Harry. Det, vi har brug for, er et både og.

Din mening

Debat

Der er 0 indlæg.

Vi skal ikke overlade spillebanen til vores kritikere, og derfor må vi ud og give reel information om trafikproblemerne, siger Christian Bjerring.

Han er allerede i gang med at planlægge den kommende informationskampagne, som har to hovedelementer: For det første en informationskampagne på print i en saglig – læs ikke humoristisk – tone, og derudover opgraderet trafikinformation, så både kunder og medarbejdere bliver bedre informeret. MSOL

Tags