In search of a project manager
På jagt efter en projektleder

By

Du kender helt sikkert én, som gerne vil arbejde som projektleder i STAGIS. Jobbet handler om at koordinere en række vanvittigt forskellige projekter som styrker virksomheders identitet. Projekterne ender i ganske konkrete produktioner der spænder fra film over bøger, websites, grafisk identitet og kampagner. Et godt eksempel er vores OKI Identity-projekt, hvor vi har begået et stykke produkt-innovation for OKI og og på den måde hjælper dem med at forny sig.

Desuden har vi et par storstiliede projekter i gang i STAGIS – bl.a. Specialekontoret ApS, som er et kæmpestort CSR-projekt (Nanna som starter hos os i næste uge får opgaven med at offentliggøre projektet) og et bogprojekt om autentisk organisatorisk identitet, som bygger på min masterafhandling. Der er med andre ord masser at lave og masser at lære…

Så tip dine venner, kolleger, familie, tjek vores STAGIS website

Hent opslaget som PDF her

Tags