We’re looking for a project manager / Vi leder efter en projektleder

By

Vi er på udkig efter en projektleder, som skal sikre, at alle vores gode idéer og store visioner bliver til realiteter. En der kan hjælpe os med at samle trådene. Lige fra et projekt blot er en workshop og løse idéer til de bliver til konkrete resultater. Vi leder efter en, der har erfaring med at planlægge ressourcer (mennesker, maskiner, you name it), budgettere og sikre gennemførsel af alle vores projekter. Én der både vil have kontakt med interne medarbejdere, freelancere, eksterne partnere og produktionsvirksomheder, som skal udføre opgaverne. Vi udvikler kreative corporate branding-initiativer, som kan være forskellige aktiviteter fra design- og konceptudvikling til eksekvering og produktion af tryksager, websites, indretning, film og begivenheder.

Som alle der har læst denne blog ved, er jeg og resten af teamet i gang med at introducere en ny måde at tænke virksomhedsstrategi og corporate branding på. Jeg vil gerne have, at vi fortsat er et lille hold af dygtige, motiverede kolleger, som brænder for at udvikle autentiske virksomheder. Hvis du kender én, som kunne være interessant for os at vide mere om, så giv os et praj!

Spørgsmål er velkomne – skriv en mail til mig eller ring på 33 23 13 00.

Se opslaget her.

ENGLISH:

We’re looking for a project manager who can make sure each and every project gets from A-Z, from distorted ideas and future visions to straight talk and reality. We’d prefer someone with experience and the person has to be fluent in Danish. So the process is continued in our home language….

Tags