Ansøgningsfrist for autentiske projektledere forlænges en uge

By

Vi har i løbet af de sidste par dage modtaget rigtigt mange ansøgninger til stillingen som projektleder i Stagis. Alligevel har jeg valgt at forlænge ansøgningsfristen med en uge (fra i dag til fredag den 10. oktober), da jeg er blevet opmærksom på, at to af de medier, vi har slået stillingen op i, er kommet lidt sent ‘on air’ og der derfor har været ret kort tid til at se opslaget og søge.

Det ændrer nu ikke på, at jeg er gået i gang med at læse de ansøgninger vi allerede har modtaget og at jeg begynder at invitere nogle af alle disse dygtige og spændende mennesker på besøg i vores flytterod i løbet af næste uge. Men for de der netop har fået øje på stillingen, er der nu alligevel en chance til at skrive til os.

Du kan læse jobopslaget på vores website på www.stagis.dk.

(Project Manager position in Stagis requiring Danish skills – the deadline has been postponed to October 10th)

Tags