Danish job-post: Administrativ koordinator (office manager)

By

Vi søger de næste 4 uger en administrativ koordinator til kontoret i Kompagnistræde. Jeg har netop forlænget opslaget med en uge, så deadline for ansøgning er nu 10. august. Jobbet er slået op flere steder og du kan læse mere om indholdet på vores website.

Måske kender du én, der vil blive glad for at høre om jobbet? Send gerne linket videre…! 


Jobbet:
Administrativ koordinator (kontorleder)

Vi mangler kontorets svar på en lynhurtig, ottearmet, administrativ blæksprutte. Én af den slags, der har øje for detaljer og kan holde styr på masser af dem på samme tid. Vores administrative koordinator kunne også kaldes en kontorleder, for personen skal sørge for, at alting på kontoret fungerer, så vi andre kan fokusere på kunderne, projekterne og udviklingen af virksomheden.

Dine styrker

Som person skal du være detaljeorienteret og lidt af et ordensmenneske, som kan lide at sætte tingene i system. Du har det fint i rollen som hjælper og forstår at gribe udfordringer, efterhånden som de opstår. Du trives både med daglige rutiner og med at blive afbrudt i dem, når der er telefoner der ringer og kolleger der har brug for hjælp. Vi har et højt og koncentreret arbejdsklima og -tempo, så du skal trives med at være fokuseret og få noget fra hånden.

Det er let for dig at samarbejde med mange forskellige mennesker og du er god til at finde energi og motivation i store som små opgaver. Du har en vis portion erhvervs- og livserfaring og trives med at veksle mellem administrative og praktiske opgaver. Endelig har du et venligt og positivt væsen. Du er præsentabel og udadvendt i forhold til at modtage gæster eller deltage i den praktiske afvikling af arrangementer. Du er kendt for at ‘byde indenfor’ og have en aktiv rolle i det sociale liv.

Dine kompetencer

Hvis du er kandidat til stillingen, så har du allerede erfaring med administration, du har indsigt i driftsøkonomi og erfaring med indkøb, forhandling og aftaleindgåelse med leverandører og samarbejdspartnere. Hvis du har erfaring fra en virksomhed der er beslægtet med vores, kan det være en fordel. Det kan for eksempel være indenfor markedsanalyse, design, branding, kommunikation eller rådgivning, hvor du måske har deltaget i en administrativ eller koordinerende rolle. Du skriver flydende og korrekt dansk og taler både dansk og engelsk.

(den fulde beskrivelse er på www.stagis.dk)

Tags