Kommunikerer du så skarpt, at vi kan bryde lydmuren? (Danish job-posting)

By

Erfaren kommunikationsrådgiver med partner-potentiale søges
Vil du være med til at undersøge virksomheders styrker og give dem liv gennem udvikling af organisationskultur, design og innovative kommunikationsløsninger? Vi rådgiver store virksomheder, offentlige institutioner og byer på strategisk niveau. Lige nu søger vi en erfaren kommunikationsrådgiver til at udtænke og gennemføre kommunikationsprojekter, som udvikler kundernes autentiske identitet og styrker deres markedsposition.

Du får til opgave at rådgive om strategisk kommunikation og gennemføre branding- og kommunikationsprojekter med udgangspunkt i din kommunikationsfaglighed. Du kan både levere et solidt praktisk kommunikationshåndværk og har gode relationelle evner og projektleder-kundskaber, så du kan samarbejde tværfagligt om forretningsstrategi, udvikling
af organisationskultur, corporate design og kommunikation.

Matcher dine ambitioner jobbet?
Du har allerede erfaring med rådgivning om corporate communication, du har udviklet kampagner og PR-projekter, produceret artikler og plantet masser af historier i de danske medier. Nu er du klar til at udvide din rolle og præge vores udvikling og vækst. I Stagis får du både ansvar for at drive og udføre projekter for eksisterende kunder og proaktivt skabe ny forretning med udgangspunkt i dit faglige område og Stagis’ koncept om autenticitet. Det bliver også dit ansvar løbende at håndtere den eksterne kommunikation for Stagis, om vores projekter, metoder, Nikolaj Stagis’ nye bog og de begivenheder der følger.

Vi er fortsat på jagt efter en erfaren kommunikationsrådgiver. Læs mere om jobbet på stagis.dk