Ny professionel bestyrelse i Stagis A/S skal sikre vækst de kommende år

By

Nikolaj Stagis, Frederik Wiedemann og Thomas Hertz i baggården bag Stagis kontor i Kompagnistræde, København. (Foto: Niklas Antonson)

Jeg er meget glad og stolt over, at Stagis A/S har fået ny bestyrelse. I de forgangne måneder har jeg indgået aftale med Frederik Wiedemann og Thomas Hertz om, at de indtræder i virksomhedens bestyrelse, så den fremover udgøres af de to nye medlemmer og mig. De to tidligere medlemmer af bestyrelsen, Thomas Bøgelund og Jytte Vikkelsøe har været hhv. bestyrelsesformand og medlem af bestyrelsen siden Stagis blev omdannet til aktieselskab i 2005 og har altså hjulpet virksomheden i otte år, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Frederik Wiedemann er ny bestyrelsesformand i Stagis A/S. Han er adm. direktør i IT-selskabet Agilic og var tidligere medstifter og managing partner i innovationsvirksomheden ReD Associates, hvor han bl.a. har arbejdet med etnografisk og antropologisk metode som grundlag for udvikling af produkter og services i danske og udenlandske virksomheder samt i offentlige organisationer og kommuner. Frederik startede sin karriere i Finansministeriet og som særlig rådgiver i Statsministeriet. Måske genkender du også Frederik fra hans deltagelse i DR2-programmet Smagsdommerne.

Thomas Hertz er nyt bestyrelsesmedlem i Stagis A/S. Han er CEO i modefirmaet Stine Goya A/S og sidder i bestyrelserne i bl.a. Schultz Information og Distortion Fonden. Tidligere var Thomas direktør for kommunikation og marketing i DR og han startede sin karriere som kommunikationsrådgiver og leder i kommunikationsbranchen, hvor han var senior konsulent i Burson-Marsteller og general manager i Bysted.

Bestyrelsen har, udover de formelle pligter som virksomhedens øverste ledelse, ansvar for at udvikle virksomheden og formulere Stagis’ strategi. Jeg har en ambition om, at Stagis skal vækste og udvikle sig over de kommende år og den proces skal Frederik og Thomas være med til at drive gennem deres arbejde i bestyrelsen. Vi ønsker både at professionalisere og udvikle ydelserne i Stagis, at øge aktiviteterne i samarbejde med vores private og offentlige kunder og så er det min ambition at få partnere ind i Stagis, således at medarbejdere i Stagis kan blive medejere af virksomheden.

Samtidig får vi mulighed for at benytte os af Frederik og Thomas’ lange strategiske, innovationsmæssige og kommunikative erfaring, idet de vil indgå som strategiske sparringspartnere på nogle af vores store projekter. Deres faglige baggrund vil altså også meget konkret komme både medarbejdere og kunder i Stagis til gode.

Stagis A/S gets new board of directors. The new chairman of the board is Frederik Wiedemann. The other two members are Thomas Hertz and CEO Nikolaj Stagis. The board will form the company’s strategy and the two new members will help Stagis grow.