Hør om tre af vores taleres forventninger til Kommunebranding14

By

På Kommunebranding14 har vi samlet tre stærke eksempler på danske kommuner, der har knækket koden og været succesfulde med at implementere deres vision politisk og praktisk. Mød borgmestrene fra hhv. Lejre, Bornholm og Varde og hør hvad de glæder sig til at opleve på konferencen ved at trykke på billederne nedenfor.

Den 11. november på Børsen kan du høre Lejre Kommunes borgmester Mette Touborg i selskab med kommunaldirektør Inger Marie Vynne og programleder Tina Unger fortælle om, hvordan Lejre er lykkedes med at bruge økologien som vækstmotor. Tryk på billedet og hør mere om Lejres økologiske succes.


På dette års konference kan du høre Bornholms Regionskommunes borgmester Winni Grosbøll tale om Folkemødets betydning for Bornholms brand. Winni Grosbøll har netop besøgt København, og i den anledning har vi spurgt til hendes forventninger til Kommunebranding14. Tryk på billedet for at se videoen.


På Kommunebranding14 fortæller borgmester Erik Buhl i selskab med museumsdirektør Claus K. Jensen om, hvordan Tirpitz-projektet i Varde er ført ud i livet ved at inddrage de rigtige samarbejdspartnere og have mod til at tænke i stor skala. Se videoen med Erik Buhl ved at trykke på billedet, og hør om, hvad han glæder sig til at opleve den 11. november.

The Mayors from Lejre Municipality, Varde Municipality and Regional Municipality of Bornholm are all talking at MunicipalityBranding14. To learn more about their projects and what they look forward to experience at the conference click on the pictures above.