Karen Refer begynder som projektkoordinator hos Stagis

By

Stagis leder altid efter kompetente medarbejdere og har fundet et spirende kommunikationstalent. Vi har ansat Karen Refer som vores nye projektkoordinator. Hun skal assistere bureauets konsulenter, designere og projektledere med strategisk og praktisk gennemførsel af branding- og kommunikationsprojekter.

Karen har læst Cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School og kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i e-mærket. Hun har arbejdet med komplekst stof  og mange interessenter. Gennem tidligere job har hun blandt andet fået erfaring med medlemskommunikation, PR og sociale medier.

Stagis always looks for new talent. We have found Karen Refer, who has started as our new project coordinator. She has studied MSc (com.) at Copenhagen Business School and recently worked at the Danish certification office for online shops, e-mærket. Karen will assist the agency’s consultants in executing branding- and communication projects.