Kathrine Simonsen, Stagis’ nye PR- og kommunikationsrådgiver

By

Det glæder mig at kunne introducere Kathrine Simonsen. Hun har siden den 2. februar arbejdet som PR- og kommunikationsrådgiver her hos Stagis. Kathrines indblik i medieverdenen kommer blandt andet fra kommunikationsarbejde for nogle af Danmarks største kulturbegivenheder og en uddannelse som journalist fra DMJX.

Kathrine har været pressechef for CPH:DOX og senest presseansvarlig hos Roskilde Festival, hvor hun udviklede og systematiserede arbejdet med pressen og deres framing af mediedækningen. Hun har også været kampagneleder for Obama-kampagnen i Ohio i 2012 og arbejdet med public affairs hos Den amerikanske ambassade på Østerbro.

Kathrine skal fremadrettet hjælpe virksomheder og organisationer med at udtrykke og leve deres brand gennem udvikling af kultur, design og kommunikation. Særligt hendes erfaring med at motivere frivillige og borgere har udmærket hende.

Frivillighed og borgerinddragelse

Kathrine skal blandt andet arbejde sammen med kommuner, hvor frivillighed og borgerindragelse er centrale begreber. Stagis har tidligere hjulpet eksempelvis Varde kommune med en visionsprocess, hvor borgerne i Varde vedtog en ny vision for kommunens fremtid. Så ikke alene kan Kathrine bidrage med en imponerende erhvervserfaring, men også en ekspertviden der er meget relevant for Stagis.

On February 2nd, Kathrine became Stagis’ new PR- and communications adviser. She has a sound background in journalism; graduating from the Danish School of Journalism, and has worked at Ritzau, the biggest Danish news agency.

She worked as Head of Press at CPH:DOX, Copenhagen’s International Documentary Film Festival. Most recently, she has worked as Press Manager at Roskilde Festival, Northern Europe’s largest festival. She has also worked in public affairs at the U.S. Embassy in Copenhagen, and as field organizer for the Obama 2012 campaign in Ohio.