Performancekunstneren Lilibeth Cuenca sætter fokus på menneskelige relationer til Re:garding

By

Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere performance artisten Lilibeth Cuenca Rasmussen som et tankevækkende kunstnerisk bidrag på vores gåhjem-møde Re:connect. Lilibeth beskæftiger sig med samfundsrelevante emner, såsom identitet, sociale relationer, religion og kultur fra en kritisk og humoristisk indgangsvinkel, og indrager tekst, musik og visuelle elementer i sine fortolkninger. Lilibeth er kendt for tankevækkende og spektakulære performances på Venedig biennalen, Louisiana, Renwick Gallery i New York og Tate Modern i London. Hun har en imponerende liste af kunstprojekter bag sig, fra Bosnien til Seoul og Toronto. På gåhjem-mødet giver Lilibeth sin kunsteriske vinkel på det at bruge sin personlige stemme til at skabe menneskelige relationer.

Re:garding er Stagis’ nye serie af gåhjem-møder, som byder på inspiration til din virksomhed, din organisation eller til livet i det hele taget. Det første møde går under titlen Re:connect og afholdes torsdag den 3. september kl. 16.00. Temaet for gåhjem-mødet er hvordan virksomheder kan gøre deres brands og kommunikation mere menneskelig, og dermed skabe personlige relationer til brugere, kunder og fans.

Udover Lilibeth Cuenca Rasmussen, kan du også møde Birgitte Henrichsen fra A.P. Møller – Mærsk og Lars Damgaard Nielsen fra DR. De vil begge dele ud af deres erfaring om at re:connecte. Hvordan er Mærsk blevet mere menneskelig? Hvilke problemer møder man, når flere hundrede værter og programmer skal kommunikere personligt på sociale medier? Læs mere om Re:garding, Birgitte Henrichsen og Lars Damgaard Nielsen.

18 års fødselsdag

Husk at Stagis holder stor fødselsdagsfest d. 3. september kl. 18.00. Vi håber du har lyst til at blive efter gåhjem-mødet slutter, og fejrer at Stagis træder ind i de voksnes rækker.

Tilmeld dig Re:connect og Stagis’ fødselsdag

Tilmeld dig ved at skrive til event@stagis.dk senest fredag den 29. august. Skriv, om du deltager i Re:connect kl. 16.00 og/eller Stagis’ 18-års fødselsdag kl. 18.00. Hvis du vil have en gæst med, så skriv også gæstens navn og email-adresse.

It’s a great honor to present the internationally renowned performance artist Lilibeth Cuenca at our event Re:garding on September 3rd in our offices in Copenhagen. The event and talks will be in Danish. Please sign up by writing to event@stagis.dk no later than August 29th 2015.