Vi søger en kollega, som er købmand, kærlig, og en økonomisk kommandør

By

Productionmanager

Vi har netop slået en ny stilling op. Vi skal bruge en produktionsleder. Eller produktionschef. Eller Office Manager. Vedkommende må faktisk selv vælge titel. Men det skal være én, der har en passion for planlægning, produktionsbudgetter, ressourcefordeling og indkøb. Alt det, som man ikke nødvendigvis er god til, hvis man er designer eller specialiseret i at rådgive om kommunikation eller skal koncentrere sig om at rådgive klienter om autentisk identitet og corporate branding.

Vedkommende skal have erfaring med at planlægge og styre produktion og gerne have erfaring med et af de områder vi arbejder med; undersøgelser af kunder/brugere og organisatorisk identitet, gennemførsel af design- og kommunikationsprojekter, der spænder over grafisk produktion, web, film, rumligt design mv. Og så må vedkommende gerne være empatisk, struktureret, ambitiøs og passioneret.

Hvis du kender sådan et fantastisk menneske, så giv lyd eller send beskeden videre! Eller giv mig et tip. Der er ansøgningsfrist på den anden side af påske – 28. marts 2008.

Læs mere om vores forestillinger i jobbeskrivelsen eller læs lidt mere om, hvordan virksomheder kan være autentiske.

(Danish post about an open position with STAGIS)

Tags