Dygtige freelance kodere søges

By

 

Stagis søger dygtige freelance kodere til kodning af forskelligtartede websites. Stagis Laver primært corporate websites, microsites, kampagnesites- og bannere samt blogs. Så er du hardcore koder eller mere kreativ flash udvikler hører vi gerne fra dig. Læs mere om de specifikke kompetencer vi oftest har brug for i webprojekter på vores website under jobs.

Lige nu søger vi specifikt hjælp til kodning af et website der både indeholder en del flash, html og databasekodning. Derfor er det en fordel hvis du både kan html og flash men vi hører også gerne fra dig hvis du håndterer en af delene.

Skriv hurtigst muligt til Anne eller ring på 33 23 13 00 for at høre mere.

Stagis bruger mange kreative mennesker på freelance-basis eller som projektansættelser. Vi er i gang med at skabe et godt kreativt miljø i vores nye lokaler i centrum af København hvor der også er plads til at vores freelance medarbejdere vil kunne arbejde på vores og egne projekter.

Tags