Stagis seeks Piccoline/Stagis søger piccoliner med udsøgt ordenssans

By

Vores Tilia har været med os længe, og har hjulpet flot med både stort og småt. Nu har hun valgt at tage på højskole, og vi kommer til at savne hende. Men måske kan du afhjælpe savnet og gøre et lige så godt stykke arbejde som Tilia?

Vi søger 2 dygtige piccoliner (mellem 15 og 17 år) til at hjælpe med en masse praktiske ting, som fx rengøring, oprydning, pakning af post, bestilling af varer og indkøb (og måske bage en kage i ny og næ!). Arbejdstiden er 6-8 timer om ugen fordelt på to-tre eftermiddage. I weekenden skal kontoret rengøres, og her vil der også være mulighed for at lave indkøb til den kommende uge i kontoret. Vi regner med, at du kan komme efter skoletid og arbejde omkring 3 timer ad gangen, men det kan vi aftale nærmere.

Er det noget for dig, så ring på 33 23 13 00 eller skynd dig at sende en mail til Kristoffer Schou: kristoffer@stagis.dk. Deadline for ansøgning er allerede 3. februar – vi indkalder til samtale løbende.

Tags