Mød Morten Østergaard på Kommunebranding14

By

Økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard er en af talerne ved Stagis’ konference Kommunebranding14, som afholdes 11. november. Fotograf: Kim Vadskær

Vi kan med stor glæde præsentere økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard (R) som taler på dette års Kommunebranding14 den 11. november på Børsen. På konferencen vil ministeren tale om, hvordan vi driver nye initiativer og vækst i alle Danmarks kommuner.

Morten Østergaard er politisk leder af Det Radikale Venstre samt økonomi- og indenrigsminister siden 2014. Økonomi- og Indenrigsministeriet fungerer som den øverste kontrollerende myndighed for kommuner og regioner og fastlægger de overordnede politikker af den offentlige sektor. Som økonomi- og indenrigsminister har Morten Østergaard derfor et tæt samarbejde med landets kommuner.

I det hele taget er programmet til årets konference ved at være på plads. Udover ministeren kan du møde en række internationale branding-eksperter, høre de gode eksempler på, hvordan man flytter sin vision ud i livet , fra Lejre, Varde og Bornholm og få indsigt i danskernes flyttemotiver og bosætningsmønstre.

Jo flere I tilmelder jer fra samme organisation des bedre rabatter. Se hele programmet og tilmeld dig konferencen.

På gensyn den 11. november.

Meet the Danish Minister for Economic Affairs and the Interior at Stagis’ conference Kommunebranding14 November 11. Learn more about the program and the others speakers at Kommunebranding14.